TV der bevæger dig

Sønderjyske henter et point på Fyn

OB og Sønderjyske fik hver et point med hjem fra en kedelig kamp uden ret mange målchancer i Odense.

Kedelig 0-0 kamp på Fyn Foto: Annemette Stollig

Ingen af de to halvlege bød på ret mange opmuntringer, selv om de fynske tilskuere gjorde, hvad de kunne for at opildne spillerne.

I kampens sidste kvarter var det desuden tydeligt, at spillerne fra Sønderjyske var fint tilfredse med at få et enkelt point med hjem.

Gæsterne fra Sønderjyske sad i øvrigt også på første halvleg. Uden dog at være farlige hele tiden havde sønderjyderne absolut overvægt i spil og chancer. Erik Marxen, Bjørn Paulsen og Marvin Pourié havde alle muligheder for at score. Især Bjørn Paulsens chance var stor.

Halvlegens bedste mulighed var dog nok fynsk. Efter 27 minutter var et hovedstød fra Daniel Høegh meget tæt på at udløse kampens første scoring. Ved et hjørnespark var han søgt mod forreste stolpe, hvor han fik bolden og satte hovedet på.

Sønderjyskes kroatiske målmand Marin Skender fik imidlertid smidt sig i tide og boksede bolden væk.

OB fik endnu en gylden mulighed på kontraangreb 10 minutter efter pausen.

Lasse Kryger, som kun havde været på banen i få minutter, og Rasmus Falk kunne dog ikke få bolden forbi Johan Absalonsen, som også stormede tilbage og kom imellem de to fremadstormende OB spillere.

Kampen spidser til i bunden af Superligaen og begge hold havde brug for at skabe lidt afstand til bunden, hvor FC Vestsjælland og Silkeborg ganske vist kun har henholdsvis 22 og 12 point under nedrykningsstregen.

Sønderjyske er nummer otte i Superligaen med 30 point.

/Ritzau/

Mere sport