TV der bevæger dig

Sønderjyske henter offensiv forstærkning i Brøndby

Sønderjyske har længe haft et godt øje til Brøndbys Christian ”Greko” Jakobsen - og nu er hentet til Haderslev på en fireårig kontrakt.

Christian ”Greko” Jakobsen var faktisk noteret i toppen af scoutinglisterne hos sønderjyderne, før han i sommeren 2015 underskrev en fireårig kontrakt med Brøndby - nu skifter han til Sønderjyske. Foto: Anders Kjærbye, Scanpix

Christian ”Greko” Jakobsen var faktisk noteret i toppen af scoutinglisterne hos sønderjyderne, før han i sommeren 2015 underskrev en fireårig kontrakt med klubben fra vestegnen. 

Læs også Sønderjyske-profil bliver ny assistenttræner

Det er derfor også en meget tilfreds sportschef Hans Jørgen Haysen, som tirsdag kan sende 23-årige Greko med resten af spillertruppen på træningslejr i Spanien:
-  Greko bliver en spændende, offensiv forstærkning, hvor han i kraft af sin størrelse og hurtighed kan tilføre holdet noget ekstra pondus. Han har et ganske raffineret, teknisk niveau, og så er han snu og smart med bolden, siger Hans Jørgen Haysen i en pressemeddelelse om købet.

 

Tre år til talent fra egne rækker

Sønderjyske har også sikret sig en af klubbens egne talenter, Mikkel Hedegaard, de næste tre år.
- Mikkel Hedegaard er en Haderslevdreng, som har været hele talentmøllen igennem hos os.  Særligt det sidste års tid har han virkelig lagt sten på sten i sin udvikling, siger sportschef  Hans Jørgen Haysen.

 

Mest sete på tvsyd.dk