SønderjyskE jagter hjemmesejr

Ni gange i streg har SønderjyskE forladt Sydbank Park uden en sejr. Mandag har holdet chancen for at bryde den triste statistik, når de møder sidste sæson store åbenbaring, Hobro IK.

22. februar 2015. Så langt skal man tilbage for at finde SønderjyskEs sidste sejr på hjemmebane. Og det er ikke fordi, at SønderjyskE ikke har haft mulighederne. Ni forsøg har de lyseblå spillere haft, hvor det dog er blevet til syv nederlag og to uafgjorte resultater.

- Jeg mener, det er tilfældigt. Vi har da vendt det og diskuteret, om vi skal gøre noget anerledes - om der er nogle knapper at skrue på - og Kaj (Stefansen, målmandstræner, red.) har i sjov foreslået, at vi skal mødes i en af omegnskommunerne og så køre til stadion, som var det en udekamp, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til JydskeVestkysten.

Skal man alligevel læse noget positivt ud af statistikken for SønderjyskEs seneste ti kampe, så er det, at modstanderen den 22. februar 2015 hed Hobro IK, i en kamp SønderjyskE vandt 1-0. Altså samme modstander som mandag gæster Haderslev.

Både Hobro IK og SønderjyskE er blevet nævnt som favoritter til Superligaens ene nedrykningsplads, og derfor er kampen vigtig for begge mandskaber. SønderjyskE må dog anses som favoritter, da de har fået seks point i de første fire kampe, og dermed kan spille sig op på ligaens andenplads med en sejr.