Sønderjyske kommer ind i DM-kampen igen - Esbjerg fører nu 2-1

Med en sejr på 4-1 over Esbjerg Energy bragte Sønderjyske spændingen tilbage i semifinaleserien, hvor Esbjerg nu kun fører 2-1.

Sønderjyske fik med sejren søndag aften bragt spændingen tilbage i semifinaleserien mellem de lokale klubber.

Men med en sejr på 4-1 skøjtede Sønderjyske sig selv tilbage i kampen om en finaleplads.

Det så allerede fra begyndelsen godt ud for sønderjyderne, der vandt første periode 2-0. Allerede efter 34 sekunder scorede amerikaneren Cory Quirk det første mål for Sønderjyske. Blot et lille minut senere fulgte Thomas Spelling op med endnu et mål. Anden periode blev også vundet - denne gang 2-1, mens tredje periode endte målløs.

Næsten 5000 tilskuere overværede kampen i SE Arena i Vojens. Tirsdag aften kl. 20.30 mødes de to hold igen i Esbjerg.