TV der bevæger dig

Sønderjyske øjner farvel til Antipas

Quincy Antipas er en særdeles eftertragtet angriber, og Sønderjyske får svært ved at holde på ham til sommer.

Sønderjyske risikerer at miste topspiller.

Sejrstimen i Sønderjyske og syv scoringer i de to seneste kampe kan ikke mindst tilskrives en særdeles velspillende Quincy Antipas, som også blev kampens spiller i 3-3-opgøret mod Brøndby søndag.

Og dermed kan Antipas paradoksalt nok være fortid i klubben, siger sportsdirektør Ole Nielsen.

- Jeg må jo nok erkende, at med det niveau han har spillet på i foråret, kunne jeg godt forestille mig, at der er en del klubber i det store udland, som har kig på ham.

- Det ved jeg allerede, der er. Men om det bliver til noget, det er svært at sige. Der er ikke komme noget konkret bud, siger Ole Nielsen

Antipas er blot én af nøglebrikkerne i Sønderjyskes nye sprudlende spil, som gør, at holdet nu ligger et enkelt point fra den femteplads, som giver adgang til europæisk fodbold næste sæson.

En udvikling som er ganske bevidst.

- Vi lavede en del udskiftning i sommer faktisk. Og vi fik to nye trænere ind også, og det tager noget tid at få tingene til at fungere, siger Ole Nielsen.

- Vi har lagt vores spil om. Forsøgt at blive mere offensive og spilstyrende, mens vi holder fast i vores dyder med en god defensiv. Det kunne man så godt nok ikke se i dag, siger Ole Nielsen.

Hvis Sønderjyske skal spille europæisk fodbold, skal de måske spille hjemmekampene på Vejle Stadion, fordi det er noget større, end Haderslevs eget stadion.

Her slog tilskuerne sæsonrekord med 4792 fremmødte i søndagens kamp - og de beskedne tal og forhold sætter virkelig sønderjydernes præstation i denne sæson i relief.

- I forhold til de muskler og midler vi har i forhold til dem, vi er oppe imod, så er det vel nærmest naturstridigt, at vi ligger, hvor vi ligger, siger Ole Nielsen.

Mere sport