TV der bevæger dig

Sønderjyske-profil bliver ny assistenttræner

37-årige Henrik Hansen, tidligere og meget populær spiller blandt Sønderjyskes fans, afløser Peter Enevoldsen som assistenttræner i fodboldklubben Sønderjyske.

Sådan husker mange af Sønderjyskes fans Henrik Hansen. Foto: Claus Fisker, Scanpix

Med valget af Henrik Hansen sikres også en del af den særlige "Sønderjyske-ånd" i staben omkring superligatruppen efter farvel til to trænere og spillerprofilen Tommy Bechmann.

Henrik Hansen indstillede for halvandet år siden den aktive karriere, hvor han blandt andre spillede for Esbjerg, AC Horsens, OB og Sønderjyske.

Læs også Sønderjyske har fundet ny cheftræner

Han blev omgående ansat som ungdoms-elitetræner i Sønderjyske. Siden har han været en fast bestanddel af superligatrænerteamet, og desuden det vigtige bindeled mellem de største talenter i ungdomsafdelingen og superligaholdet.

Nu rykker Henrik Hansen endnu tættere på superligatruppen som assistenttræner for den nye cheftræner Claus Nørgaard. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.
- Henrik Hansen har i alle år haft meget stor betydning for klubben og ikke mindst i omklædningsrummet, hvor han tidligere som holdets anfører og kaptajn var en vigtig sparringspartner for både holdkammerater og den sportslige ledelse. Dette har han med stor kløgt, sund fornuft og faglighed evnet at tage med over i trænergerningen, og her lynhurtigt fået oparbejdet en lige så vigtig rolle og kulturbærer som træner, som han havde som spiller, siger sportschef Hans Jørgen Haysen. 

 

Mere sport