TV der bevæger dig

Sønderjyske sælger Lasse Vibe til svensk topklub

Sønderjyske har med omgående virkning solgt angriberen Lasse Vibe til den svenske fodboldklub IFK Göteborg

Sønderjyske bliver svækket, efter at superligaklubben onsdag eftermiddag solgte guldfuglen Lasse Vibe til IFK Göteborg.

Den 26-årige kantspiller er på rekordtid blevet en publikumsyndling hos sønderjyderne, og sportschef Ole Nielsen ved da heller ikke, om han skal grine eller græde over salget af den populære spiller.

- Lasse Vibe har gennemgået en fantastisk udvikling i Sønderjyske. Det har overgået vores vildeste forventninger, da vi signede ham i vinterpausen 2011/12, siger Ole Nielsen til klubbens hjemmeside.

- Han har i den forgangne sæson, og faktisk fra hans første dag i Sønderjyske, været én af Superligaens største profiler, og jeg synes fortsat, at det er utroligt, at han ikke er en fast bestanddel af truppen på A-landsholdet.

- Lasse Vibe har leveret fremragende for Sønderjyske. Han er en fantastisk fyr, der er gået foran med sit eksempel, særligt i perioder hvor vi har oplevet modgang, påpeger Ole Nielsen.

IFK Göteborg er i øjeblikket med i kampen om det svenske mesterskab. Holdet ligger lige nu på tredjepladsen, men er blot fire point efter førerholdet Helsingborg, der dog har spillet en kamp færre.

- Vi kan kun give de bedste anbefalinger til Lasse Vibe, og vi ønsker ham og hans familie al mulig held og lykke med fremtiden.

- Det er fuldt fortjent, at han nu får prøvet sig af i en anden liga og i en større klub, understreger Ole Nielsen.

Mere sport