TV der bevæger dig

Sønderjyske sætter sig på sendefladen hele tirsdag aften

Både Sønderjyskes ishockeyhold og herreholdet i håndbold skal tirsdag aften i kamp på udebane - og da TV 2 Sport sender begge kampe, har Sønderjyske på det nærmeste sat sig på hele sendefladen.

Der bliver masser af lyseblå trøjer i TV 2 Sport tirsdag aften, hvor både herreholdet i håndbold og ishockeyholdet skal i kamp på udebane.

Det er håndboldherrerne, der først skal  i aktion, da de allerede kl. 18,30 møder HC Midtjylland i Herning. Midtjyderne har fået en flot start på turneringen og er ubesejrede, mens Sønderjyske kun har fået et enkelt point.

Sønderjyskes ishockey-spillere skal på langfart til Frederikshavn og skal søge at revanchere sig efter fredagens nederlag på 5-4 hjemme mod Aalborg. Her er der kampstart kl. 20,30 - også det Sønderjyske-opgør kan følges hjemme i sofaen på TV 2 Sport ligesom håndkampen i Herning.

Derimod må man selv møde op, hvis man vil opleve Esbjerg Energys regerende mestre kæmpe for sæsonens første sejr, når holdet på udebane møder  Rødovre Mighty Bulls. Her er der kampstart kl. 19.

 

Mere sport