Sønderjyske scorer i overtiden og går videre i pokalturneringen

Med to mål af Troels Kløve i dommerens overtid vandt Sønderjyske tirsdag aften 2-0 over 2. divisionsholdet Hvidovre - og kom dermed videre i pokalturneringen.

Sønderjyske gav spille tid til en række unge spillere, der normalt sidder på bænken i superligaen, da holdet onsdag aften mødte Hvidovre fra 2. division i DBUs pokalturnering.

Måske derfor skulle Sønderjyske helt hen i kampens allersidste minutter før det lykkedes sønderjyske at score.

Tilskuerne i Hvidovre var begyndt at indstille sig på forlænget spilletid i tredje runde-kampen, men Sønderjyske gav det sidste for at afgøre forestillingen inden for ordinær tid.

Næsten to minutter var afviklet af dommerens tillægstid, da et hjørnespark havnede hos Troels Kløve, der scorede med en helflugter og i kampens allersidste sekunder scorede Troels Kløve til 2-0.

Dermed er Sønderjyske blandt de sidste 16 hold, når der trækkes lod til turneringens ottendedelsfinaler.