SønderjyskE skal have træner

Michael Hemmingsen forlader SønderjyskE og bliver træner i Randers.

Randers FC og Michael Hemmingsen har indgået en aftale for de kommende to sæsoner.

Michael Hemmingsen bliver den træner, der i næste sæson skal sørge for, at Randers FC rykker tilbage til Superligaen.

Hemmingsen blev mandag ansat på toårig aftale og forlader dermed øjeblikkeligt Sønderjyske, som han netop har sikret endnu en sæson i Superligaen.

Knap så godt det for hans nye arbejdsgiver, der søndag i næstsidste minut måtte se Esbjerg udligne til 2-2 og samtidig trække holdet med ned i 1. division.

- Jeg ser frem til det nye samarbejde, og den udfordring, der ligger i det. Der bliver tale om en ny start, både for Randers FC og for mig selv.
- Men fremtiden ser lys ud, trods nedrykningen. Udfordringen vil bestå i at indfri mange menneskers forventninger og tro til en klub af Randers FC's størrelse, siger Michael Hemmingsen til klubbens hjemmeside.

Randers FC-direktør Jacob Nielsen glæder sig over, at det er lykkedes at lokke Hemmingsen til Randers.

- Vi er stolte af at kunne præsentere Michael Hemmingsen. På trænerposten har vi behov for kontinuitet, og Michael er om nogen eksemplet på stabilitet og kontinuitet, både fra sin aktive karriere, men også som træner.

- Vi føler, at Michael er et godt match i forhold til klubbens værdier og det, som vi gerne vil opnå på det sportslige område. Det bliver en stor udfordring at få opfyldt vores målsætning om en hurtig tilbagevenden til Superligaen - men det er også en udfordring, som vi frem til, siger Jacob Nielsen.

Sportschef i SønderjyskE Ole Nielsen beklager cheftrænerens afgang.
 ? Michael Hemmingsen ønskede at fratræde et år før kontraktudløb. Det ønske har vi valgt at imødekomme, da vi i SønderjyskE har den holdning at vi ikke vil stå i vejen for medarbejdere, som ikke ønsker at være en del af det sønderjyske landsdelsprojekt, siger Ole Nielsen.