Sønderjyske spiller ikke uafgjort - i denne sæson

Sønderjyske har som den eneste klub i Superligaen ikke spillet uafgjort denne sæson. Sidste sæson spillede klubben flest uafgjorte kampe i ligaen.

Efter en tredjedel af kampene i denne superligasæson står der stadig et fedt rundt nul ud for uafgjort ved Sønderjyske.

Som den eneste klub i ligaen har sønderjyderne ikke forladt grønsværen med ét point. Det er blevet til enten sejr eller nederlag hver gang.

Det står i skærende kontrast til sidste sæson, hvor Sønderjyske spillede halvdelen af alle kampe uafgjort - helt nøjagtigt 16 ud af 33 kampe.

Det har sportschef i Sønderjyske, Hans Jørgen Haysen, ikke umiddelbart en forklaring på.

- Jeg ser det som tilfældighedernes spil. Det er ikke sådan, at vi går ind til kampene med en alt eller intet-strategi, siger han til TV SYD.

- Ud af vores syv sejre i år er fire fuldt fortjente, og de tre andre kunne lige så godt være endt uafgjort, mener Hans Jørgen Haysen, der dog alligevel vover at komme med en delforklaring:

- Vi har lagt på spillemæssigt i år. Vi sprudler lidt mere, kommer til flere chancer og føler os lidt mere fri. Det kan godt indirekte have betydning, siger han.

Mens Sønderjyske altså ikke spiller uafgjort i indeværende sæson, er Esbjerg fB derimod den klub i Superligaen, der spiller mest uafgjort. Det er sket i fem af deres kampe indtil videre.