Sønderjyske tabte til Rungsted

Ishockeyspillerne fra SønderjyskE formåede ikke at leve op til den overraskende sejr over tyske Krefeld i Champions Hockey League. Holdet tabte på udebane 5-3 til Rungsted.

SønderjyskE startede ellers aftenens kamp i højt tempo og med et stort spilovertag. Længe havde man fornemmelsen af åbningsmålet skulle falde til gæsternes fordel, men Zane Kalemba i Rungsted-målet storspillede.

Kampen blev vendt helt på hovedet kort før den første pause, da Rungsted kom foran.

Det mål gav tydeligvis Rungsted tro på tingene, og i anden periode var værterne meget bedre med. Opgøret udviklede sig til en underholdende og afvekslende kamp. Michael Eskesen fik udlignet, men siden fulgte to Rungsted-mål. Kim Lykkeskov scorede for tredje kamp på stribe, da han reducerede til 2-3. Det blev også 3-3 midt i tredje periode på en scoring af Nick Dineen, men da kampen skulle afgøres trak hjemmeholdet det længste strå.

Dermed blev det til et lige så overraskende nederlag, som onsdagens sejr i Tyskland den var. Måske var det den lange bustur på 20 timer til Krefeld, der stadig sad i benene.

SønderjyskE står dermed noteret for tre point efte to kampe. Der er dog ikke langt op til de førende i tabellen.