SønderjyskE tabte topkamp i Frederikshavn

Trods føring efter de første to perioder måtte SønderjyskE tage hjem fra det nordjyske uden point.

I to perioder spillede SønderjyskE en rigtig god kamp og længe førte SønderjyskE 1-0, men hjemmeholdet fik vendt kampen på hovedet i tredje periode. Alt for mange oplagte målchancer blev misbrugt undervejs, og det blev kostbart.

Patrick Asselin scorede det enlige sønderjyske mål i første periode.

I anden periode var marginalerne imod SønderjyskE. To stolpeskud og en lille håndfuld store afbrændere foran kassen blev krydret med et annulleret mål.

I stedet kunne værterne udligne i starten af tredje periode. Det gav de hvidblusede momentum og en samlet sejr på 3 -1.

Bedre gik det for Esbjerg Energy i deres hjemmekamp mod bundholdet Unibet Stars Gentofte. Her blev det til en sejr på 6-2 til esbjergenserne.