Sønderjyske tog sejr på isen – Esbjerg tabte

De lyseblå tog fjerde sejr i streg, mens Esbjerg Energy tabte anden kamp i træk.

Sønderjyske snuppede fredag aften sæsonens første hjemmesejr i ordinær tid på isen i Vojens. Tilskuerne kunne se hjemmeholdet vinde en klar 4-1-sejr over tyrene fra Rødovre.

Første periode blev en intens men målløs affære. Først i anden periode satte Anders Førster sit hold i gang med den første scoring, og bare få minutter udbyggede Sønderjyske sin føring. Med få sekunder igen af anden periode reducerede Rødovre til 2-1.

I tredje periode lukkede Thomas Spelling kampen med sin scoring til 3-1, inden Steffen Frank sendte pucken i tomt mål til slutresultatet 4-1.

Esbjerg Energy fik en noget mere ærgerlig start på weekenden, da de tabte 5-3 på fremmed is i Herning. Sønderjyske placerer sig på andenpladsen efter sæsonens første fem kampe, mens Esbjerg efter andet nederlag i streg aktuelt er på Metalligaens fjerdeplads.