TV der bevæger dig

Sønderjyske: Vigtig 6.-plads er næsten i hus

Med det ene point i kampen mandag aften i Silkeborg er Sønderjyske så godt som sikker på at overvintre på den 6.-plads, som giver adgang til mesterskabs-slutspillet.

Med et enkelt sønderjysk point fredag mod FC Nordsjælland kan hverken AaB eller andre indhente Sønderjyske. Foto: Claus Fisker, Scanpix

Her scorer Johan Absalonsen til 1 - 1 mod Silkeborg. Foto: Claus Fisker, Scanpix

1 af 2

Selvom Sønderjyske tabte afstand til de andre bejlere til den vigtige 6.-plads, som giver adgang til mesterskabs-slutspillet, da AaB sent mandag aften vandt 1-0 over Lyngby - og dermed halede ind på Sønderjyske, så skal meget gå galt i sønderjydernes sidste kamp inden vinterpausen, hvis de ikke skal overvintre på 6.-pladsen.

Læs også Sønderjyske holder fast i top-6 med uafgjort i Silkeborg

Sønderjyske spiller allerede fredag kl. 20.15 hjemme mod Nordsjælland og med en målscore, der er fem mål bedre end AaB's, kan kun en storsejr til nordjyderne over AC Horsens i den tidlige fredagskamp vriste 6.-pladsen fra Sønderjyske - selv hvis Sønderjyske taber fredag aften.

Med et enkelt sønderjysk point i hus fredag kan hverken AaB eller andre indhente Sønderjyske. Kampen er den sidste med Jakob Michelsen som cheftræner, inden han efter nytår skifter til svenske Hammarby, der har hjemme i Stockholm.

 

Mere sport