TV der bevæger dig

Sønderjyskes Lasse Vibe på landsholdet

Landstræner Morten Olsen har udtaget 25-årige Lasse Vibe fra Sønderjyske til venskabskampen mod Slovakiet den 15. august.

Foto: STOLLIG

Lasse Vibe, der spiller i angrebet og på den offensive midtbane, er efter overbevisende spil hos Sønderjyske blevet indlemmet i Morten Olsens landsholdstrup op til kamp mod Slovakiet i næste uge. Så glæden er stor hos Lasse Vibe.

- Jeg blev i første omgang meget overvældet, da jeg fik meddelelsen om udtagelsen. Dernæst en stolthed og den helt specielle nationalfølelse over at være én af de udvalgte, der skal repræsentere Danmark, siger Lasse Vibe.

- Det er vel alle fodboldspilleres drengedrøm, at skulle spille i rødt og hvidt. Sådan har det også været for mig. Jeg vil gå til opgaverne med ydmyghed. Det er et stort privilegium bare at være med blandt de udvalgte spillere.

Hos Sønderjyske deler man stoltheden over udtagelsen. Sønderskes sportschef Ole Nielsen:

- Vi er meget stolte, og glæder os på Lasses vegne. Han skiftede som bekendt i vinterpausen til Sønderjyske, hvor det på blot 16 superligakampe er blevet til 8 mål og 4 assister. Lasse har på rekordtid vænnet sig til den noget hårdere matchning i Superligaen, og det er fuldt fortjent at Lasses flotte forår nu krones med en udtagelse til det danske A-landshold, fastslår Ole Nielsen.

Sønderjyske har tidligere haft bl. a. forsvarsspilleren Johnny Thomsen på det danske landshold.

A-landsholdets venskabskamp mod Slovakiet spilles onsdag den 15. august kl. 20.15 på Tre-For Park i Odense.

Mest sete på tvsyd.dk