TV der bevæger dig

Sønderjyskes træner Jakob Michelsen sagde farvel til fans og fodboldhold

Fredag aften spillede Sønderjyske 0-0 mod FC Nordsjælland på Sydbank Park i Haderslev. Kampen var samtidig et farvel og tak til en vellidt cheftræner.

Cheftræner Jakob Michelsen siger farvel - Hans Jørgen Haysen (tv) siger farvel til den vellidte træner med en buket blomster. Foto: Claus Fisker, Scanpix

Der var stående klapsalver til Jakob Michelsen fra tilskuerne. Foto: Claus Fisker, Scanpix

1 af 2

Knapt 4000 fans fyldte Sydbank Park i Haderslev for at se efterårets sidste kamp mod FC Nordsjælland, og samtidig sige farvel til cheftræner Jakob Michelsen, som forlader klubben til fordel for den svenske fodboldklub Hammarby.

Gennem de seneste 18 måneder, har Jakob Michelsen brændt sig fast på nethinden af samtlige SønderjyskE tilhængere. På fredag bliver billedet af en levende og tilstedeværende træner med passion og en sølvmedalje om halsen.

Soenderjyske.dk

Kampen mod FC Nordsjælland endte 0-0, og er sønderjydernes sidste i efterårets superliga turnering. 

Sønderjyske ligger nu på en sjetteplads i Superligaen, og det er en stolt og tilfreds klub som tager afsked med deres cheftræner.

-  Gennem de seneste 18 måneder, har Jakob Michelsen brændt sig fast på nethinden af samtlige SønderjyskE tilhængere. På fredag bliver billedet af en levende og tilstedeværende træner med passion og en sølvmedalje om halsen, til et potræt på væggen i historien om den lille klub SønderjyskE, det skriver Sønderjyske på deres hjemmeside

Simon Kroon, Sønderjyske går forbi Victor Nelsson, FC Nordsjælland Foto: Claus Fisker, Scanpix

Læs meget mere om kampen mod FC Nordsjælland og Sønderjyskes farvel til Jakob Michelsen her.

 

Læs også Jakob Michelsen skifter til svenske Hammarby

 

Læs også Sidste kamp for Sønderjyske og succestræner Jakob Michelsen

 

Mere sport
Mest sete på tvsyd.dk