Søstrene Bisp laver tv om alt mellem himmel og jord

Biskopperne Marianne Christiansen fra Haderslev og Tine Lindhardt fra Fyn vil som Søstrene Bisp på tv få folk til at tale mere om kirke og tro.

Næste søndag sender tv-kanalen  dk4 første afsnit i en ny serie om alt mellem himmel og jord: Om livet og døden, tro, etik, sorg, glæde og håb. Hvert program vil vare ca. en halv time og have form som en samtale, hvor der både er tid til at tale og tid til at lytte til gæsten, som biskoppen selv har valgt.

På listen er foreløbig en række mennesker fra kirken, fra kulturlivet, fra det politiske liv og fra videnskabens verden. Samtalerne vil handle om ”alt mellem himmel og jord,” som undertitlen lyder, men den store fællesnævner er etik, tro, liv, død og håb, som det kommer til udtryk i menneskelivet såvel som i troen og i kirken.

- Vi taler for meget og for lidt med hinanden for tiden. Samtale er alt andet end hurtige meninger – det er at lytte og svare og bevæge sig et stykke sammen, siger biskop Marianne Christiansen.

”Søstrene Bisp” bliver sendt med et nyt program hver anden søndag. Første program kommer søndag den 20. december kl. 21.30..

Tv-udsendelserne vil ud over på dk4’s sendeflade blive tilgængelige på Haderslev Stifts hjemmeside