TV der bevæger dig

Stafet for Livet håber at sætte ny verdensrekord i Haderslev

Sidste år blev Stafet for Livet i Haderslev med 7651 deltagere den største af verdens over 8000 udendørs stafetter til fordel for kræftsagen. I næste weekend er der mulighed for at slå rekorden.

Sidste år blev Stafet for Livet ved Haderslev Dam med 7651 deltagere den største af verdens over 8000 udendørs stafetter til fordel for kræftsagen.

Det er en rekord, der et år senere endnu ikke er overgået andre steder. Årets stafet i Haderslev Dampark foregår næste lørdag og søndag, og med over 5000 tilmeldte en uge før er der både udsigt til endnu et stort folkeligt arrangement i domkirkebyen og stadig mulighed for, at verdensrekorden bliver slået.

 Alle kan deltage uanset alder og fysisk formåen, da der er henholdsvis en rute på én kilometer for børn og gangbesværede og en rute på to kilometer for alle andre. Der er ingen præstationskrav, da Stafet for Livet handler om at skabe gode oplevelser og et stærkt fællesskab omkring det gode formål at forebygge og  bekæmpe kræft.

Læs også Stafet For Livet i Haderslev er verdens største

De vigtigste deltagere er fighterne, som er tidligere og nuværende kræftpatienter. Det er netop deres situation, Stafet for Livet symboliserer ved at vare et helt døgn. Kræftsygdommen sover aldrig, og det gør kampen mod sygdommen heller ikke. Fighterne fører iklædt gule trøjer an, både når stafetten begynder kl. 12 lørdag og på den sidste runde, der begynder søndag kl. 11.30.

Det er muligt at melde sig til frem til afslutningen på søndag på hjemmesiden stafetforlivet.dk og app’en Stafet for Livet melde dig til som deltager.

Initiativtagerne bag Stafet for Livet i Haderslev er Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling, Haderslev Kommune og JydskeVestkysten

Mest sete på tvsyd.dk