TV der bevæger dig

Stuehus udbrændt efter voldsom natlig brand

Et stuehus blev natten til onsdag flammernes bytte ved en voldsom gårdbrand ved Fjelstrup nær Haderslev. Hverken dyr eller mennesker kom noget til.

00:36

Ilden er opstået i stuehuset, der var overtændt, da de første brandfolk fra Brand & Redning Sønderjylland kom frem. Video: Bárður Michaelsen, TV SYD

Stuehuset, der var 1844 og karakteriseret som en bevaringværdig bygning, er stort set udbrændt. Foto: Bárður Michaelsen, TV SYD

Ret hurtig koncentrerede brandmandskabet sig om at sikre sig, at ilden ikke bredte sig fra stuehuset. Foto: Brand & Redning Sønderjylland

1 af 3

Branden på gården ved Fjelstrup blev opdaget kort før midnat. Ilden er opstået i stuehuset, der var overtændt, da de første brandfolk fra Brand & Redning Sønderjylland ankom.

Beboerne i stuehuset, der var udlejet, var ikke hjemme. Resten af gårdens bygninger rummer en svinefarm - og ret hurtig koncentrerede brandmandskabet sig om at sikre sig, at ilden ikke bredte sig fra stuehuset.

- Det lykkedes, hvorfor hverken mennesker eller dyr har lidt overlast under branden, der var meget voldsom, siger vagtchef Anders Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi, onsdag morgen til TV SYD. 

00:36

Stuehuset, der var 1844 og karakteriseret som en bevaringværdig bygning, er stort set nedbrændt.

Luk video

Stuehuset, der var 1844 og karakteriseret som en bevaringsværdig bygning, er stort set nedbrændt. Politiets brandteknikere skal, når brandstedet er afkølet, foretage undersøgelser for at finde frem til brandårsagen.

 

Mest sete på tvsyd.dk