Sur aften for SønderjyskE

Træner Lars Søndergaard var nærmest målløs, efter at Sønderjyske måtte se sig slået af AGF i kampens overtid.

Sønderjyske fik en forrygende start med et straffespark efter blot 40 sekunder og en efterfølgende 1-0-scoring. Men i det 95. minut var det alligevel gæsterne fra AGF, der løb med en 2-1-sejr.

- Umiddelbart synes jeg, at det er lidt vildt, at vi ikke fik noget med fra denne kamp. Et par minutter før tid står jeg egentlig og tænker, at vi kan leve med et point, men jeg var alligevel lidt skuffet, fordi jeg følte, at der var mulighed for tre point.

- At vi så nu bagefter står helt uden point, det er en skuffelse og en spand koldt vand i hovedet på os alle sammen, siger Lars Søndergaard.

Efter 1-0-scoringen havde Sønderjyske flere gode muligheder, inden holdet parkerede bussen og blev brudt op af Danny Olsens 1-1-perle.

Reducering ændrede det hele

- Vi kom til at stå for lavt. I første halvleg i hvert fald. Jeg synes faktisk, at vi fik ændret på det i løbet af anden halvleg. Men så kom det dommedagshug til 1-1. Det ændrede lidt det hele.

- Derefter synes jeg, at vi var det hold, der trykkede på for at få scoret, og vi har et forsøg, der blev reddet på stregen. At det så i femte minuts overtid bliver 2-1 til AGF, det er virkelig bittert, fortæller han.

Sønderjyske må med nederlaget forblive på Superligaens sidsteplads.