Syd- og Sønderjyderne køber flere og flere biler

Antallet af solgte biler er steget med 14 procent i forhold til samme tid sidste år.

Foråret er traditionelt tid for at kigge på biler for danskerne, men også med forbehold for årstiden, så bliver der solgt flere biler end tidligere.

I forhold til første kvartal sidste år, er der i vores område blevet solgt 14 procent flere biler i år. Det er dermed det højeste antal nyregistrerede personbiler i 14 år. Dermed følger Syd- og Sønderjyderne den tendens, der lige for tiden er på landsplan.

Det oplever de også hos Peugeot i Haderslev, hvor de mærker en stigning i antallet af solgte biler.

- Det er jo helt fantastisk. Det er vi bestemt rigtig glade for, at vi også i vores område er med på den udvikling der er i salget. Det er dejligt, siger Michael Kjær, Forhandler hos Peugeot i Haderslev.

Men en ting er, at de kan se, at der kører flere biler ud fra udstillingshallerne, så har de også registeret, at det er begyndt at være andre biler, som kunderne efterspørger.

- Markedet er måske ved at være en smule mættet for de små biler. For folk vil gerne oppe og have de lidt større biler, fordi de helt små biler opfylder ikke alle behov. Folk vil op og have de lidt større biler, fordi de har lidt andre behov, siger Michael Kjær.