Træner: Dommer overså udvisning

Sønderjyskes cheftræner, Lars Søndergaard, var alt andet end tilfreds efter aftenens 0-2-nederlag til FC Midtjylland. Han mener, at dommeren undlod at hive et klokkeklart rødt kort frem.

Det var ikke spillet på banen, der frembragte trænerens frustrationer. Det var derimod marginalerne. Eller manglen på samme.

Derudover havde Lars Søndergaard et horn i siden på aftenens dommer, Jens Maae. Cheftræneren følte nemlig, at dommeren overså en klokkeklar udvisning til FC Midtjylland.

- Der var jo klart rødt kort. Jeg oplever en dommer, der er lidt ubekvem ved at smide ham ud igen, siger Lars Søndergaard, og henviser til, at FC Midtjyllands Izunna burde have modtaget det røde kort efter sin tackling på Sønderjyskes Tommy Bechmann.

Og ifølge Lars Søndergaard var det ikke den eneste dommerfejl, der blev begået i kampen.

- Jeg mener i øvrigt, at vi bliver snydt for et soleklart straffespark. Et meget klart og meget tydeligt straffe, siger han og henviser til Kristian Bak Nielsen, der angiveligt havde hånd på bolden i feltet.

- Det er jo ærgerligt for os, når vi står her og har leveret en god indsats. Men det er de store ting, der afgør kampes forløb.

- Bagefter kan vi snakke om, at vi har tabt 0-2, men hvis vi kigger kampen igennem, kan man se, at det sikkert havde været anderledes, hvis de havde spillet en mand i undertal, lyder det fra Søndergaard.