Tre biler udbrændte i nat

Biler i brand tre steder i det centrale Haderslev. Politiet kan ikke udelukke, at bilbrandene er påsat.

Så er den gal igen med bilbrande i Haderslev. Natten til fredag udbrændte tre biler i det centrale Haderslev.

Inden for 45 minutter stod tre biler forskellige steder i byen i flammer, og Brand og Redning Sønderjylland måtte på overarbejde.

Kl. 03.00 fik alarmcentralen første anmeldelse om brand i en bil på adressen Aabenraavej 82. Et kvarter senere var den gal igen - denne gang én km nord for den første brand på Sohlsvej. Sidste brand opstod ca. 800 meter længere inde i centrum på Jomfrustien en halv time senere.

KLIK og se mere tv på localeyes.dk

Syd- og Sønderjyllands Politi kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget om brandårsagen, men anmelderne er i nat afhørt alle tre steder i Haderslev. Politiet vil dog gerne i kontakt med flere vidner, der eventuelt har set noget mistænkeligt omkring brandene.

- Brandene er ikke opstået af sig selv. Så derfor vil vi gerne i kontakt med vidner, der har set noget mistænkeligt, siger Jens Peter Rudebeck, leder af lokalpolitiet i Haderslev, til TV SYD.

Bilbrande er ikke et nyt fænomen i Haderslev.

I april i år rykkede Brand og Redning Sønderjylland ud til en bilbrand i det nordlige Haderslev. Den gang gik det ud over en af Haderslev Kommunes biler på en p-plads ved Christen Kolds Vej.

I september sidste år og marts i år udbrændte en af JydskeVestkystens redaktionsbiler i det centrale Haderslev. Det var anden gang på et halvt år, at en af avisens biler udbrændte. Begge gange er der mistanke om, at nogen har sat ild til bilen.

- Vi sætter ikke umiddelbart nattens tre brande i relation til de tidligere brande, fortæller Jens Peter Rudebeck, der fortæller, at politiet stadig ikke er meget klogere på dem, selvom den første kan dateres snart et år tilbage.