TV der bevæger dig

Tre unge mænd smadrede biler med ishockeystav

Tre unge mænd kan se frem til en klækkelig bøde og et meget stort erstatningskrav, efter at de i nat gik løs på seks biler i Haderslev med en ishockeystav, oplyser politiet

I alt seks biler i Haderslev er blevet udsat for groft hærværk, hvor tre unge mænd gik løs på bilerne med en ishockeystav. Foto: Scanpix Denmark

Tre unge mænd, en ishockeystav og en gruppe holdende biler.  Den cocktail kom der ikke just noget godt ud af, da  Syd- og Sønderjyllands politi kort før klokken 4 i nat måtte i aktion på Ryes Møllevej i Haderslev.  

- Vi har anholdt tre unge knægte for groft hærværk på i alt seks personbiler.  De har slået på bilerne med en ishockeystav, så der er knuste ruder og  en del at rydde op, fortæller vagtchef Nikolaj Hølmkjær. 

Læs også 30-40 biler med flænsede dæk og smadrede ruder

Der vil ikke blive rejst sigtelse mod de tre unge, som alle var påvirket, sandsynligvis af alkohol, oplyser vagtchefen. Men han opfordrer folk til at ringe ind, hvis man har et køretøj med skader på i nærheden af Ryes Møllevej. 

- Vi har jo ret meget at sammenligne med, siger Nikolaj Hølmkjær.

De tre unge mænd er allerede ved at blive løsladt igen, men der kommer nok en klækkelig bøde og sandsynligvis et meget stort erstatningskrav, siger vagtchefen.

 

Mest sete på tvsyd.dk