Twitter-ironi efter pokalsejr til SønderjyskE

Der måtte straffespark-konkurrence til inden SønderjyskE tirsdag kom videre i pokalturneringen med samlet 6-5-sejr i Aarhus mod AGF. SønderjyskEs karantæneramte træner Lars Søndergaard måtte se kampen fra tribunen efter dommer-kommentarer på twitter. Han sendte også i aftes en ironisk dommer-hilsen.

Lars Søndergaard afsonede den sidste af to dages karantæne for antydninger af, at superligadommer Anders Poulsen var for "flink" med straffespark til FC København - men straffesparkene i pokalkampen mod AGF var jo alle givne på forhånd i form af straffespark-konkurrencen, der måtte afgøre opgøret, der sluttede 1-1.

Først i den ordinæres kamps tredje tillægsminut fik Johan Absalonsen udlignet til 1-1 for SønderjyskE.

I den forlængede spilletid var der dog langt mellem chancerne, hvor AGF stod for det mest dramatiske højdepunkt med en korrekt annulleret scoring i første del af forlængelsen.

Marin Skender indledte straffespark-konkurrencen med at snuppe Kim Aabech´s forsøg, og da SønderjyskE eksekverede de resterende muligheder, lykkedes det at vinde i Aarhus.

SønderjyskE fandt ikke for alvor rytmen inden pausen, som AGF kunne gå til foran med 1-0.

Efter pausen blev det bedre for de lyseblå, der især på dødbolde var farlige. Hjemmeholdet fightede dog og kæmpede bravt, og havde en stor mulighed for at lukke kampen i de døende minutter. I stedet fik løverne muligheden i overtiden, og her slog Johan Absalonsen til.

Et indlæg fra Marvin Pourié blev resolut flugtet i mål i kampens tredje tillægsminut, og så ventede en nervepirrende fortsættelse.