TV der bevæger dig

Vil have afgjort Sønderjyskes skæbne i aften

Sønderjyskes sportschef, Ole Nielsen, vil gerne have afgjort klubbens skæbne inden sidste spillerunde. I aften spiller de mod AC Horsens i et bundbrag.

Sønderjyske kan med et enkelt point mod Horsens sikre endnu en sæson i superligaen. (Arkivfoto)

AC Horsens er lige nu et point over nedrykningsstregen og vil med en sejr holde Brøndby under sig.

I Sønderjyske har man dog tænkt sig at give Horsens kamp til stregen, for Sønderjyske kan sagtens risikere at komme i alvorlig nedrykningsfare ved et nederlag og en kamp mod FC København i Parken i sidste spillerunde.

- Vi har det heldigvis i egne hænder og kan selv afgøre det, og det er en kæmpe fordel. - Det er trods alt en god position, selv om sådan en kamp kan blive nervepirrende, og der er alt muligt, som kan spille ind, mener Sønderjyske-sportschef Ole Nielsen.

Prøvet før

I Haderslev har man prøvet at være med i bundstriden mange gange før, og det håber man kan blive en fordel for holdet i sidste ende.

- Nu har vi været en del af det hele foråret. Så vi har været bevidste om, at det ville blive en kamp til sidste spillerunde. Det er ved at vise sig at holde stik.

Et point til redning

- Men det er hårdt hele tiden at vide, at vi skal præstere søndag efter søndag. I forhold til kampen mod Horsens, så skal vi bare have et point mere, så er vi reddet, konstaterer Ole Nielsen.

Aftenens kamp mellem Sønderjyske og Horsens går i gang klokken 19.

Mere sport