TV der bevæger dig

Villa i brand - heldigvis var ingen hjemme

Beboerne var ikke hjemme, da der natten til torsdag gik ild i en villa på Skolevej i Nustrup. Brandfolk er ved 06-tiden fortsat i gang med slukningsarbejdet.

Det var chaufføren på en saltbil, der var i gang med glatførebekæmpelse, der klokken 02.25 slog alarm, da han kørte forbi et hus på Skolevej i Nustrup vest for Haderslev og opdagede, at flammer stod ud fra taget. Foto: Local Eyes

Ilden havde så godt fat i huset, at der ikke var meget at stille op, da brandmandskab fra Brand & Redning Sønderjyllands station i Gram nåede frem. Foto: Christian Kallenbach, TV SYD

1 af 2

Læs også 25 kreaturer er omkommet i voldsom gårdbrand

Det var chaufføren på en saltbil, der var i gang med glatførebekæmpelse, der klokken 02.25 slog alarm, da han kørte forbi et hus på Skolevej i Nustrup vest for Haderslev og opdagede, at flammer stod ud fra taget. 

 

Heldigvis var husets beboere ikke hjemme, så der var ingen mennesker i fare ved branden.

Bjørn Pedersen, vagtchef, Syd- og Sønderjyllans Politi

Ilden havde så godt fat i huset, at der ikke var meget at stille op, da brandmandskab fra Brand & Redning Sønderjyllands station i Gram nåede frem. 

- Heldigvis var husets beboere ikke hjemme, så der var ingen mennesker i fare ved branden, siger vagtchef Bjørn Pedersen, Syd- og Sønderjyllans Politi, til TV SYD. 

Villaen er udlejet og håndværkere har været i gang med istandsættelsesarbejde, hvorfor lejerne ikke opholdt sig i huset i nat. 

 Se mere på localeyes.dk

Huset er nærmest udbrændt indvendigt.  Foto: Christian Kallenbach, TV SYD