Vojens har fået en vaskeægte skøjteprinsesse

Jane Iskov blev i weekenden Junior Danmarksmester i kunstskøjteløb. Lige om lidt venter - måske - de Nordiske Mesterskaber.

17-årige Jane Iskov er stilsikker på isen. Siden hun var 8 år har hun stået på skøjter, og nu er hun så blevet Junior Danmarksmester i kunstskøjteløb.

quote

Det er helt uvirkeligt synes jeg. Det er lidt svært at forstå, synes jeg stadigvæk. Jeg plejer normalt ikke at vinde - og at det så lykkedes til Danmarksmesterskaberne, det er rigtigt dejligt.

Jane Iskov, Junior Danmarksmester, Vojens

- Det er helt uvirkeligt synes jeg. Det er lidt svært at forstå, synes jeg stadigvæk. Jeg plejer normalt ikke at vinde - og at det så lykkedes til Danmarksmesterskaberne, det er rigtigt dejligt. 

Om to uger ved Jane Iskov, om hun kommer med i de Nordiske Mesterskaber i Kunstskøjteløb til februar. Og så håber hun på sigt at få en professionel karriere som kunstskøjteløber: 

- Det der med at blive bedre og bedre og så lander man i et nyt spring, det kan jeg bare rigtigt godt lide. 

Mor - Malene Iskov er stolt:

- Det giver en fantastisk fornemmelse, det er dejligt at se alt det hårde arbejde lønne sig og give en medalje.

I Vojens kan man være stolte af at have deres helt egen skøjteprinsesse. Selv synes Jane Iskov det med prinsesse måske er 'lidt for meget'. 

- Min mormor og hendes venner de kan godt lide at sige skøjteprinsesse. Jeg synes bare ikke, betegnelsen helt passer. Jeg føler mig i hvert fald ikke som en prinsesse.