TV der bevæger dig

8300 så Chess på Palsgaard trods våde vejrudsigter

Palsgaard Sommerspil ved Juelsminde nåede op på 8300 tilskuere til årets 10 opførelser af musicalen ”Chess”, selvom våde vejrudsigter holdt publikum hjemme.

Palsgaard Sommerspil ved Juelsminde nåede op på 8300 tilskuere til årets 10 opførelser af musicalen ”Chess”,

00:58

Sommerspil håbede på flere gæster.

1 af 2

Sæsonen sluttede søndag eftermiddag med 755 tilskuere, mens finregnen ind imellem dryssede ned over både aktører og publikum. Dermed nåede Palsgaard Sommerspil op på 8300 tilskuere til årets musical, ”Chess”, hviklet er 900 færre end der sidste sommer så "Atlantis".

- Bortset fra den sidste dag, søndag, har vi været forskånet for regn under forestillingerne, heldigvis. Men det har folk jo ikke kunnet vide, når de sad i Horsens eller Vejle i øsregnvejr og skulle beslutte, om de ville en tur til Palsgaard for at se musical. Så hverken vejret eller vejrudsigterne har været med os” konstaterer Karin Misser, formand for Palsgaard Sommerspil i en pressemedelelse om årets tilskuertal.

Et par forestillinger med blot 500-600 tilskuere har ikke helt kunnet opvejes af publikumstal på 1183 og 1066 de to aftener, der var flest.

- Men vi glæder os over, at publikum har taget rigtig godt imod ”Chess”, som har været musical på et meget højt niveau. Vi har fået masser af roser, og jeg har mødt flere tilskuere, som ikke ville nøjes med at se stykket en gang, fordi de syntes, det var ganske fremragende, fortæller Karin Misser.

Næste år er det ”Annie”, der er på Palasgaard Sommerspils program. Siden verdenspremieren i 1977 har ”Annie” været en stor succes, både på teaterscener verden over og to gange på film.

 

Mest sete på tvsyd.dk