Annie er nordisk mester i blomsterbinding

32-årige Annie fra Tørring Blomster er netop vendt hjem fra Helsinki, hvor hun sammen med sit hold vandt den store konkurrence Floral Helsinki.

Annie Ladefoged fra Tørring Blomster er netop vendt hjem fra Finland som nordisk mester i moderne blomsterbinding - en titel hun deler med sit hold. Sammen med tre andre blomsterbindere vandt hun konkurrencen Floral Helsinki.

-Det er fuldstændig surrealistisk. Jeg kan jo næsten ikke være i min krop, siger Annie Ladefoged til TV SYD.  

Annie Ladefoged har været i faget i 18 år og startede allerede som 13-årig som fejepige i butikken. Hun beskriver sig selv som en meget kreativ pige, der altid har kunnet lide at klippe ting i stykker og sætte dem sammen igen.

-Jeg tænker i billeder, når jeg selv skal få en ide. Jeg prøver at tænke lidt skævt og anderledes. Man må godt være lidt fræk, når man er i konkurrence, siger hun.

Mette Fisker Hougaard, ejer af Tørring Blomster, har fulgt Annie Ladefoged i alle årene og har set et en stor udvikling.

-Hun er meget nytænkende, vil det her fag og er glad for at være i det. Hun blomstrer år for år med den måde, hun arbejder på, siger Mette Fisker Hougaard.

Den 32-årige blomsterbinder drømmer om flere konkurrencer, så hun kan blive endnu dygtigere og selvtilliden større.