Baglandet bakker op om brud med parti-linjen om asyl-stramninger

Der er opbakning fra baglandet i Hedensted til, at lokalt S-folketingsmedlem går mod i sit parti om asyl-stramninger.

Folketingsmedlem for Socialdemokraterne, Daniel Toft Jakobsen fra Øster Snede ved Hedensted, stemmer tirsdag eftermiddag mod sit parti, når Folketinget skal vedtage en række asyl-stramninger.

Daniel Toft Jakobsen, stemmer imod parti-linjen, da han mener, at det er dybt skadeligt, at flygtninge fremover skal vente i tre år på familie-sammenføring.

37-årige Daniel Toft Jakobsen, der blev valgt ind i Folketinget den 18. juni sidste år, hvor han repræsenterer Favrskov-kredsen - men også ved valget var "skygge-kandidat" i Hedenstedkredsen. Indtil han fik sæde i Folketinget var han medlem af byrådet i Hedensted Kommune.

Og baglandet i Hedensted er helt på linje med Daniel Toft Jakobsen om bruddet på partidisciplin.

-  Vi bakker Daniel fuldstændig op i hans beslutning om at stemme imod asylstramningerne.  Det er vigtigt at huske på, at der er et menneskeligt aspekt og nogle konsekvenser af alle lovforslag, siger formand for Socialdemokraterne i Hedensted Kommune, Inga Sørensen til TV SYD.

Byrådsmedlem i Hedensted Kommune,Johnny Sørensen, bakker 100 procent op om, at det lokale folketingsmedlem holder fast i sin personlige overbevisning.

-  Vi har diskuteret beslutningen med Daniel og opfordret ham til at stemme, som han selv synes, og ikke som partiet gerne vil have, siger Johnnny Sørensen til TV SYD.