Blæst, sne, slud og regn - det er morgenvejret tirsdag!

Vejret tirsdag morgen arter sig meget blandet i TV SYDs sendeområde. Det betyder, at føret og de trafikale forhold hurtigt kan skifte.

Mod nord i Horsens og Hedensted og syd over langs østkysten sner det, mens det regner i Esbjerg og mange steder falder der slud.

Det ser ud til, at snefaldet  tirsdag morgen går nord om Syd- og Sønderjylland. I nat har det sneet i Nordjylland - og i Vendsyssel og det nordlige Himmerland melder TV 2 Vejret  om 10-12 cm sne flere steder, men også i det midtjyske meldes om ca. 6 cm sne ved Ikast.

I Horsens melder vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi om snebyger - men ingen uheld i nattens løb. Meldingen fra  vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi i Esbjerg lyder på regnvejr.

Vær derfor forberedt på blandet vejr denne tirsdag morgen, når du bevæger rundt på vejene, hvor føret og de trafikale forhold hurtigt kan skifte.

Vinden spiller også en rolle i tirsdagens vejrbillede. Høje og lette køretøjer advares mod at køre over den nye Lillebæltsbro. Du kan følge den helt aktuelle siutuation på Vejdirektoratets vejkort.