TV der bevæger dig

Book en plads til lystbåden

25 danske havne er nu klar til at modtage online-bookinger, så sejlende på forhånd kan sikre sig gode pladser. Det gælder bl.a. Juelsminde og Fredericia.

Hjemmesiden, hvor sejlere kan booken en plads til båden i f.eks. Juelsminde eller Fredericia.

Sejlende børnefamilier med barnevogne, cykler og andet habengut har nu mulighed for på forhånd at sikre sig en havneplads, der giver dem nem adgang til eksempelvis legepladser og baderum.

Via hjemmesiden www.marinabooking.dk giver 25 danske havne nemlig mulighed for at booke en plads, så man er sikker på at få den ønskede placering, når man ankommer til havnen - også hvis det bliver en sen aften.

Intet jag

Dermed kan sejlende nyde sin morgenkaffe og herefter stille og roligt begive sig af sted mod næste destination, hvor den bookede plads er klar, i stedet for som i dag at stå tidligt op og skynde sig af sted for at sikre sig en god plads.

Også for de ældre generationer, som måske er dårligt gående, kan det være en fordel at kunne booke en central plads i havnen.

Det er Foreningen af Lystbådehavne i Danmark, Flid, der står for bookingsystemet, mens firmaet Compusoft A/S leverer teknikken og varetager driften.

- Vi glæder os til at byde sejlerne velkomne i vores medlemshavne. Vi har lagt vægt på, at det er havnene selv, der igennem Flid administrerer bookingsystemet, og at det er så kundevenligt og fleksibelt som muligt, siger Jesper Højenvang, direktør i Flid, og tilføjer:

- Man kan for eksempel afbestille pladsen indtil dagen før og, på nær et gebyr, få pengene retur på sit kreditkort.

I TV SYDs område er det kun Juelsminde og Fredericia, som er tilmeldt systemet. Se mere på www.marinabooking.dk.