TV der bevæger dig

Brødre tiltalt i sag om moms- og skattesvindel for millioner

To brødre fra Hedensted stod mandag i retten tiltalt for skatte- og momsvindel for op mod fem millioner kroner. De nægter sig skyldige.

Sagen blev indledt ved Retten i Horsens i går og er berammet til at vare 6 dage. Den endelige dom forventes at falde tirsdag den 28. marts.

Sydøstjyllands Politi har igennem en længere periode efterforsket en sag mod en virksomhed fra Hedensted, hvorfra to brødre på henholdsvis 41 og 44 år er tiltalt for at have begået økonomisk kriminalitet for op mod fem millioner kroner. 

Læs også 41-årig får fængselsdom og millionbøde for omfattende svindel

- De tiltalte står anklaget for at have unddraget det offentlige for ca. to millioner kroner i moms og 2,7 millioner kroner i kildeskat, bekræfter anklager Maja Fugl  fra Sydøstjyllands Politi over for TV SYD.

Ifølge anklageskriftet har de to brødre foretaget en række fiktive moms-transaktioner og undladt at afregne skat, da de drev en nu konkursramt håndværker-virksomhed i Hedensted.

De to tiltalte nægter sig skyldige. Sagen blev indledt ved Retten i Horsens i går  og er berammet til at vare seks dage. Den endelige dom forventes at falde efter påske..