TV der bevæger dig

Dreng er i god behold efter natlig udflugt på løbehjul

Den lille dreng, som politiet har efterlyst og ledt efter i Løsning tidlig søndag morgen er fundet i god behold.

Mange Løsning-borgere deltog af egen drift i eftersøgningen . Foto: Ernst Møller, TV SYD

Sydøstjyllands Politi har nu været i kontakt med et forældrepar som oplyste, at deres søn i nat havde været på en lille udflugt. Han er nu hjemme igen og er i god behold.

- Vi  takker for alt den hjælp, som borgerne er kommet med. Det har været afgørende, siger vagtchef Lars Grønlund, Sydøstjyllands Politi, til TV SYD.

Læs også Politiet leder efter lille dreng på natlig udflugt

En kvinde mødte tidligt søndag morgen drengen, som hun beskrev som dansk og fire til fem år, da hun kom gående på Merkurvej, der er en villavej i Løsning.

Drengen var kun iført mørke underbukser og en grålig t-shirt og kørte på et løbehjul, oplyste kvinden, da hun kontaktede Sydøstjyllands Politi klokken 04.20.

Kvinden talte til drengen og forsøgte at få ham til at stoppe op, men han fortsatte.

Selvom politiet både troede og håbede på, at drengen selv fandt hjem igen til forældre, der lå og sov uvidende om deres barn natlige udflugt, blev der sat en stor eftersøgning i gang med en større styrke politifolk med hunde.

Søndag morgen deltog også en helikopter med varmesøger i eftersøgningen af den lille dreng, ligesom mange Løsning-borgere af egen drift deltog i eftersøgningen med deres egne hunde, indtil drengens forældre kontaktede politiet kort efter klokken 08.

De kunne fortælle, at deres dreng var i god behold efter nattens tur på løbehjul - trods det regnfulde, kolde og blæsende vejr.

Mest sete på tvsyd.dk