Fængslet for knivoverfald på sin mor

En 33-årig psykisk ustabil mand er fængslet i fire uger i surrogat efter at han torsdag stak sin mor flere gange i maven med en kniv i Løsning.

Den 33-årige forfulgte sin mor ud på gaden, men det lykkedes den 55-årige kvinde at komme væk. Kvinden blev reddet af to håndværkere, som kørte hende til lægehuset i Hedensted.

Stort politi-opbud

Et større politiopbud belv sendt til Vinkelvej i Løsning. Men den 33-årige overgav sig uden dramatik til politifolkene.

Manden er psykisk ustabil. Derfor blev han ikke fængslet på normal vis, men skal være på et psykiatrisk hospital under varetægtsfængslingen. 

Den anholdte mand er ikke tildigere kendt af politiet.

Ikke i livsfare?

Den 33-årige sigtes for drabsforsøg, selv om politiet har neddroslet sin vurdering af, hvor farligt kvindens læsioner var.

I første omgang vurderede politifolkene og lægerne, at hun havde været i overhængende livsfare. Det blev senere modereret.

Hunden dolket

I grundlovsforhøret i Horsens kom det frem, at den 33-årige havde dolket familiens schæferhund, inden moren kom hjem. Den 33-årige har fået det psykisk dårligere. Dagen før overfaldet havde det fået moren og faren, som bor nabo til sønnen, til at skifte alle låse ud.

Den 33-årige nægter drabsforsøg, men erkender at have stukket sin mor to gange med kniven. Retten bestemte, at han skal mentalundersøges.