Hans Kristian Skibby slået med en knytnæve i ansigtet: - Så kan du lære det!

Mandag formiddag var Hans Kristian Skibby (DF) på en besigtigelsestur til letbanen i Aarhus, da en ung mand helt uventet slår ham med en knytnæve i ansigtet.

DF-politikeren Hans Kristian Skibby fra Tørring ved Hedensted var mandag formiddag på en besigtigelsestur til letbanen i Aarhus, hvor han sammen med tre andre kører med den fra Skejby til Lisbjerg, da han pludselig får en knytnæve i ansigtet af en ung mand i begyndelsen af 20'erne.

- Han råber, mens han slår: '- så kan du lære det', forklarer Hans Kristian Skibby til TV SYD, der mandag aften stadig er noget chokeret over oplevelsen og ikke aner, hvorfor han skulle overfaldes, eller hvad bemærkningen betyder.

- Jeg har ingen anelse om, hvorfor jeg skulle overfaldes, eller hvad han mener med det, han sagde. Vi var taget med letbanen fra Skejby Universitetshospital til Lisbjerg længere uden for Aarhus. Med på afgangen var den unge mand, som vælger at stå af sammen med os på den ellers meget tomme station i Lisbjerg, forklarer Hans Kristian Skibby.

Overfaldsmanden følger efter DF-politikeren og de tre medpassagerer ud på en p-plads foran stationen i Lisbjerg. Her cirkler han omkring de fire personer, inden han pludselig springer på folketingspolitikeren og slår ham.

- Jeg er ret rystet, og det var selvfølgelig meget ubehageligt, siger han til TV SYD.

- Mens det hele stod på, blev vi også lidt urolige for, at han måske også havde en kniv på sig, men heldigvis var det ikke tilfældet, fortæller DF'eren.

Efter hele hændelsen vælger den unge mand at blive i området, og da politiet ankommer, tager de ham med til afhøring.

Hans Kristian Skibby er efterfølgende undersøgt af en læge, og det er konstateret, at han har fået hævelser i højre side af ansigtet og mindre blodsprængninger i det højre øre.

- Der er ikke meget at se efter slaget, men jeg har her til aften en del hovedpine, forklarer han.