Hedensted er klar til pokalbrag

Det bliver årets kamp på stadion, når de lokale helte fra Hedensted møder Lyngby fra superligaen i pokalturneringen. Klubben regner med mellem 1000 og 1500 tilskuere.

Når der onsdag klokken 16.30 fløjtes op til pokalkamp i Hedensted, bliver det til en kamp, hvor hjemmeholdet intet har at tabe.

Hedensted spiller til dagligt i danmarksserien. Derfor skal de formentlig spille en drømmekamp, hvis de skal besejre Lyngby. Men træner Alex Nørlund tror på sine spillere og mener, at der er en realistisk chance for sejr til Hedensted.

- De har ikke sendt et serie 3-hold, så det bliver ikke en walkover for os. Men jeg tror alligevel, at vi har en god chance. Lyngby er ikke vant til at spille på en så lille bane som vores. Samtidig har vi publikum på vores side, så med lidt tur i den vinder vi, mener Alex Nørlund. 

Lyngby tager kampen ganske alvorligt og ankom allerede tirsdag til Hedensted. Det er holdets første optræden i pokalturneringen, hvor Lyngby sidste år tabte til 2. divisionsholdet Kjellerup.

quote

De har ikke sendt et serie 3-hold, så det bliver ikke en walkover for os.

Alex Nørlund, træner Hedensted IF

Hedensted-træner Alex Nørlund har selv stor pokal-erfaring fra sin egen tid som topspiller i flere danske superligaklubber, og han hæfter sig ved, at en pokalkamp adskiller sig fra en almindelig turneringskamp.

- I pokalen kan man nogle gange opbygge en stemning og tro på egne evner, som man på en eller anden måde ikke kan i turneringen, siger Alex Nørlund til TV SYD.

På forhånd er der solgt 500 billetter til kampen. Dertil kommer omkring 200 elever fra Alex Nørlunds arbejdsplads Balle Musik- og Idrætsefterskole, der også vil være på lægterne.

Hedensted har tidligere i pokalturneringen vundet over Thisted fra 1. divison og Århus Fremad fra 2. division.

I pokalturneringen skal AC Horsens også i kamp onsdag. Klokken 19 møder de danmarkserieholdet Holbæk på udebane.