Hedensted slog endnu et divisionshold ud af DBU Pokalen

Flere hold fra Syd- og Sønderjylland har tirsdag været i kamp i DBU Pokalen. Hedensted gik som eneste lokale hold videre i turneringen, da danmarksserieholdet slog Aarhus Fremad fra 2. division.

- Det er den største kamp nogensinde her på stadion. Bortset fra en opvisningskamp har der aldrig været et superligahold på besøg før, sagde Agerbæk/Starups træner, Ole Mejrup, inden kampen mod Randers, til TV SYD.

TV SYD fulgte holdet tæt på, da jyllandsserie-klubben tog imod superliga-holdet fra Randers.

Desværre blev ’hestene’ fra Randers en for stor mundfuld for den lille klub. Det blev en særdeles målrig kamp, der endte 2-7 til Randers, der går videre i DBU Pokalen.

Danmarksserieholdet Hedensted mødte på hjemmebane Aarhus Fremad fra 2. division, og her sendte de gæsterne hjem til Aarhus med en sejr på 1-0.

Det var toppen af 2. division mod toppen af 1. division, da Jammerbugt mødte Vejle. Selvom Vejle kom foran, så måtte topholdet fra 1. division, der stillede med et meget ungt mandskab, se sig slået med 3-1.

2. divisionsholdet Sydvest 05 fra Tønder skulle prøve at slå Danmarksserieholdet fra Vejgaard. Men den gik ikke. Det sønderjydske hold tabte i Aalborg med 4-3 i en tæt kamp.

Kolding IF tabte knebent 0-1 til Hobro, der lige nu ligger nr. 2 i superligaen. En flot præstation af KIF, der ligner et hold, der igen i år kan spille med om oprykning til 1. division.