TV der bevæger dig

Lukker sag om påsat brand i Sjørens Rast

Sydøstjyllands Politi har lukket efterforskningen af den påsatte brand på det kendte Sjørens Rast ved Lindved tre dage før nytår.

Den udbrændte grillbar ved Lindved. Politiet har opgivet at finde ud af, hvem der satte ild på.

- Branden er formentlig påsat, men vi kan ikke finde ud af, hvem der gjorde det. Derfor lukker vi nu sagen, fortæller vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen, Sydøstjyllands Politi, Horsens, til Vejle Amts Folkeblad. -
Men kommer der nye oplysninger, kan den tages op igen.

Antændt to steder

Teknikerne har oplyst, at branden natten til den 28. december er antændt to steder. Ved branden blev træbygningen fuldstændig raseret.
Sjørens Rast har eksisteret siden 1967.

Stedet var i mange år særdeles populært blandt lastbilchauffører, så Vejle Amt måtte bygge udvidede holdepladser på begge sider af den trafikerede hovedvej.

Men efter åbning af motorvejen til Århus faldt søgningen - og med den nye motorvej til Herning ville det formentlig have været slut med rastepladsen ved Lindved.

Indbrud

Dele af inventaret i Sjørens Rast undgik at brænde, fordi der blot to dage før branden var indbrud på spisestedet. Her blev der bl.a. fjernet en næsten ny softicemaskine, en pålægsmaskine, en pølsekoger og en dampkoger.

Politiet har ikke kunnet bevise, om der er sammenhæng mellem indbruddet og den påsatte brand.