Den 8-årige dreng, der blev fundet livløs efter en ulykke under en skoleudflugt, er vågnet af koma

En dreng blev onsdag eftermiddag fløjet på sygehuset i kritisk tilstand efter en ulykke på en skoleudflugt Drengen er fem døgn efter ulykken vågnet af koma.

Artiklen er opdateret med oplysninger om, at drengen er opvågnet af koma.

Den otte-årige dreng fra Stjernevejskolen i Hedensted, der onsdag blev fundet i livløs tilstand efter en skoleudflugt, er mandag vågnet fra koma, skriver Vejle Amts Folkeblad mandag. Ifølge avisen er drengen dog fortsat indlagt på intensiv på Skejby Sygehus i Aarhus.

Den 8-årig dreng blev onsdag eftermiddag fundet livløs under en skoleudflugt til Hedensted Søerne.

Drengen, der går i 2. klasse, blev fundet med en snor om halsen.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad på baggrund af en besked til forældrene fra lederen på Stjernevejskolen i Hedensted.

Desuden bekræfter Sydøstjyllands Politi over for Ritzau, at der onsdag skete en ulykke. Og der er ikke tegn på, at der skulle være sket en forbrydelse.

- Vi har bestemt ingen mistanke om, at der skulle være sket en forbrydelse. Det handler mere om (at undersøge, red.), hvad der nærmere er sket, siger vagtchefen.

Drengen blev fløjet til Skejby Sygehus i kritisk tilstand. Politiet har torsdag middag ikke yderligere oplysninger om drengens tilstand.

Ifølge Vejle Amts Folkeblad har der så vidt vides ikke været andre elever involveret, men præcis hvad der er gået forud for ulykken er endnu ikke klarlagt.

Til avisen oplyser Marianne Bertelsen, chef for læring, sundhed, børn og familier i Hedensted Kommune, at to voksne straks efter ulykken tog sig af drengen.

To andre voksne, der var med på turen, sørgede for at få fragtet resten af eleverne hjem i bus.

- Drengen var alene under ulykken, så vi kan ikke sige noget nærmere om, hvad omstændighederne var. Det er så forfærdeligt, og alle mine tanker går til drengen, eleverne, forældrene og medarbejderne, siger Marianne Bertelsen til Vejle Amts Folkeblad.