TV der bevæger dig

Politi måtte skyde på biltyve

Biltyve bakkede ind i patruljevogn på motorvejs-rasteplads ved Hedensted, hvorefter betjente affyrede skud mod bilens dæk for at undgå at blive kørt ned.

En sømmåtte satte en effektiv stopper for biltyves flugt

Dramaet foregik på Merring rasteplads nord for Hedensted klokken 17.20 lørdag.
Politiet var rykket ud, fordi en borger havde meldt, at der var brand i en bil på en anden rasteplads. Samtidig var en bil kørt væk i høj fart. Denne bil, en VW Golf, har vist sig at være stjålet i Herning.

En patrulje kom på motorvejen tæt på bilen med to mænd og fik den standset på Merring rasteplads. Og her bakkede bilen med høj fart mod de to betjente, der var stået ud af deres patruljevogn. Betjentene følte sig så tuet, at de trak pistolerne og skød mod dækkene.

Søm-måtte stoppede flugten

Det lykkes dog mændene i den stjålne bil at komme væk fra rastepladsen, men blev senere stoppet nær Lindved efter en længere flugt først ad motorvejen mod Vejle og tilbage ad landevejen mod Hedensted og blev først stoppet, da en anden politipatrulje havde lagt en sømmåtte ud på vejen.

De to anholdte mænd på 33 og 31 år fra Horsens, der er kendt af politiet i forvejen, kan nu se frem tilen stribe sigtelser for bl.a. biltyveri og trusler.