Politiet forklarer alvorlig ulykke: 75-årig mand blev kastet rundt i førerhuset

Sydøstjyllands Politi forklarer, at den alvorlige ulykke ved Daugård tidligere på dagen skete ved, at et læssekøretøj kom for tæt på en stejl skrænt.

Sydøstjyllands Politi er nu kommet nærmere omstændighederne ved den ulykke, som tidligere på dagen resulterede i, at en 75-årig mand blev hentet med en redningshelikopter og fortsat er i kritisk tilstand.

Ifølge vagtchef Jørn Lindhardt ved Sydøstjyllands Politi skete ulykken ved, at køretøjet, som manden førte, en såkaldt dumper, kom for tæt på en stejl skrænt. Dumperen trillede derefter 200 meter ned af skrænten ved Strandvejen i Daugård.

- Kun føreren ved, hvorfor den er begyndt at trille ned af skrænten. Men resultatet er, at føreren blev kastet rundt i førerhuset, hvor han blandt andet pådrog sig et hovedtraume, siger Jørn Lindhardt til TV SYD.

Den 75-årige mand, der er fra Løsning, blev derefter hentet af en redningshelikopter og bragt til sygehuset. Her er de pårørende ved manden. Mandens tilstand beskrives af Sydøstjyllands Politi som kritisk.

Ulykken skete omkring klokken 11.