TV der bevæger dig

Politiet leder efter lille dreng på natlig udflugt

Politifolk med hunde leder tidligt søndag morgen efter en lille dreng, der har været på en natlig udflugt i Løsning mellem Horsens og Vejle.

Foto: Ernst Møller, TV SYD

Trods det tidlige tidspunkt deltager mange Løsning-borgere i eftersøgningen af den lille dreng. Foto: Ernst Møller, TV SYD

En kvinde mødte drengen, som hun beskriver som dansk og fire til fem år, da hun kom gående på Merkurvej, der er en villavej i Løsning. Foto: Google Maps

1 af 3

En kvinde mødte drengen, som hun beskriver som dansk og fire til fem år, da hun kom gående på Merkurvej, der er en villavej i Løsning.

Drengen var kun iført mørke underbukser og en grålig t-shirt og kørte på et løbehjul, oplyste kvinden, da hun kontaktede Sydøstjyllands Politi klokken 04.20.

Læs også Dreng er i god behold efter natlig udflugt på løbehjul

- Kvinden talte til drengen og forsøgte at få ham til at stoppe op, men han fortsatte, hvorfor vi har sat en større styrke med politihunde ind i en eftersøgning af drengen, som ikke er meldt savnet, oplyser vagtchef Halfdan Kramer, Sydøstjyllands Politi til TV SYD.

Politiet tror, at drengens forældre ligger og sover uvidende om, at deres barn har været på en natlig udflugt.

Søndag morgen deltager også en helikopter med varmesøger i eftersøgningen af den lille dreng.

- Vore håb er, at han selv har fundet  hjem - måske uden forældrene har opdaget fraværet. Vi hører gerne fra forældre, der kan genkende drengen. Indil da fortsætter vi eftersøgningen, hvis drengen stadig er ude i det regnfulde, kolde og blæsende vejr, siger vagtchefen.

Da TV SYD kørte rundt i området omkring Merkurvej i Løsning, var der mange Løsning-borgere, der af egen drift deltog i eftersøgningen med deres egne hunde og lygter - alle med det håb, at drengen for længst selv havde fundet hjem i sin seng uanende om det postyr, som hans natlige udflugt har skabt.

Klokken 07 søndag morgen har politiet fortsat ikke hørt om - eller fra - forældre - der savner eller har fundet ud af, at deres dreng kunne have kørt sig en tur på løbehjul.

Mest sete på tvsyd.dk