TV der bevæger dig

Politiet: Pas på med at købe stjålne designermøbler og malerier

Sydøstjyllands Politi advarer om, at stjålne designermøbler og malerier fra et indbrud i Hedensted er i omløb.

Sydøstjyllands Politi advarer om, at stjålne designermøbler og malerier fra et indbrud i Hedensted er i omløb. Foto: Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi beder borgerne om hjælp til at opklare et indbud i Hedensted - og advarer samtidig om, at der er risiko fotr at bklive hæler, hvis man lader sig friste af billige designer møbler og moderne malerier.

Sydøstjyllands Politis indbrudsgruppe efterforsker lige nu et indbrud begået i en villa på Udsigten i Hedensted den 31. marts.

Ved indbruddet blev der stjålet flere velkendte og dyre designermøbler og malerier til en anslået samlet værdi af omkring 400.000 kroner.

 Blandt de stjålne møbler er en Arne Jacobsen loungestol, model "Ægget" med skammel i sort læder, en Arne Jacobsen stol, model "Svanen" i sort læder og 12 Charles Eames stole, model "DSR". 

For at kunne opklare sagen efterlyser Sydøstjyllands Politi vidner, der ved noget om indbruddet, har fået tilbudt de stjålne møbler eller malerier eller på anden måde ved noget om tyvekosterne.

Kan du hjælpe, så kontakt Sydøstjyllands Politi på 1-1-4.