TV der bevæger dig

Sådan begyndte de at løbe

Den tidligere statsminister-frue, Anne-Mette Rasmussen, og foredragsholderen Gitte Hornshøj signerede i dag hos OK Sport i Hedensted en ny løbe-bog, som de har bidraget til.

00:52

Anne-Mette Rasmussen og Gitte Hornshøj med Søren H. Mikkelsen ved præsentationen af bogen i Hedensted.

1 af 2

12 løbere fortæller om deres erfaringer med løb i bogen, som er udgivet af Søren H. Mikkelsen, Seriøs og Specifik Træning, Løsning. Bl.a. tidligere statsminister, NATO-generalsekretær Anders Fogh Rasmussen og fru Annn-Mette.

Også en anden af de lokale bidragydere, Poul-Martin Bang Jakobsen fra Ølsted var med ved bog-præsentationen i Hedensted. Han har fulgt et begynderprogram fra bogen - og kan nu løbe ti kilometer. Og i forbindelsen med løbe-træningen har han tabt 25 kg.

Anne-Mette Rasmussen blev for alvor landskendt, da hun deltog i TV2s Vild med Dans. Gitte Hornshøj har de sidste 15 år kørt de danske landeveje tynde med foredraget " Respekt - Takt og tone" og prædiket god opførsel både på arbejdspladsen og i hjemmet. Gitte Hornhøjs mantra er, at man ved at definere nogle helt enkle regler for samvær og opførsel, kan frigive ressourcer og skabe bedre resultater.

Anne-Mette Rasmussen og Gitte Hornshøj turnerer også sammen med et foredrag.

SERIØS OG SPECIFIK TRÆNING - SERIØS OG SPECIFIK TRÆNING

Mere sport