TV der bevæger dig

Spillemaskiner for en formue op i røg

Richard Pedersen så på facebook, at der var brand i den lagerhal, hvor han og hans far havde opmagasineret blandt andet spillemaskiner for en formue

00:45

Richard Pedersen har mistet blandt andet spillemaskiner fra 80'erne for en formue

En formue er gået op i røg ved branden i Klarkring ved Juelsminde Foto: Ina Clausen, TV SYD

En formue er gået op i røg ved branden i Klarkring ved Juelsminde Foto: Ina Clausen, TV SYD

1 af 3

Richard Pedersen og hans kone var i morges tidlig på vej til at aflevere børn i skole, da de får en besked på facebook om, at lagerhallen på Klaring Stationsvej nær Juelsminde stod i flammer.

Man er grædefærdig - heldigvis er det ikke mennesker, men det er ens opsparring, der ryger. For eksempel de spilleautomater fra 80'erne, de er uerstattelige.

Richard Pedersen, Juelsminde

Da Richard Pedersen og hans far i fællesskab havde et kombineret værksted og garage i hallen, skyndte Richard Pedersen sig ned for at se, hvor slemt det stod til.

Hallen blev brugt til at opbevare nogle gamle møbler fra et dødsbo, en lastbil, som Richard Pedersens far dog når at køre væk, og så var værkstedet proppet med nogle spillemaskiner fra 1980'ene, som er Richard Pedersens store hobby og interesse - alt sammen flammernes bytte.

-  Man er grædefærdig - heldigvis er det ikke mennesker, men det er ens opsparring, der ryger. For eksempel de spilleautomater fra 80'erne, de er uerstattelige - nogen jeg har gået og bygget på, så det er rigtig trist, fortæller Richard Pedersen til TV SYD.

Richard Pedersen og hans far har endnu ikke overblik over alt det, de har mistet ved branden.

I alt 43 mand og 17 køretøjer fra Beredskabsstyrelsen har mandag deltaget i slukningsarbejdet ved branden i lagerhallen i Klakring, og de forventer, de først er færdige med hele efterslukningsarbejdet sent mandag aften eller nat.