Stjernevejskolens piger og drenge er Danmarks bedste

Både pigerne og drengene fra Stjernevejskolen i Hedensted vandt torsdag eftermiddag deres finalekamp i Ekstra Bladets landsdækkende skolefodboldturnering. Det er første gang nogensinde, at samme skole vinder begge finaler.

Opdateret: Stjernevejskolens drengehold er Danmarks bedste skolefodboldhold. Ligesom pigerne.

Den oprindelige kamp med drengene sluttede kl. 16.30 med resultatet 0-0, hvorefter den skulle afgøres med en straffekonkurence. Den vandt Stjernevejskolen 3-1, ikke mindst fordi Stjernevejskolens suverænekeeper, Niels Hansen, snuppede tre staffespark i træk.

Det var Mathias Kubel, Jacob Kongsmark og Rasmus Schmidt, der scorede for Stjernevejens Skole.

Mathias Kubel blev kåret som kampens spiller.

Klokken 15 begyndte Stjernevejskolens drengehold deres finalekamp imod Marie Kruses Skole fra Farum. Klokken 15.40 var der pause ved stillingen 0-0, men kun takket være Stjernevejskolens målmand Niels Hansen. Han snuppede et straffespark lige før halvlegen.

Pigerne fra Stjernevejskolen i Hedensted er Danmarks bedste skole-fodboldhold. Torsdag vandt de overbevisende 3-0 i landsfinalen i Ekstra Bladets skolefodboldturnering. Kampen sluttede kl. 14. 17.

Pigernes kamp begyndte klokken 13. De spillede mod pigerne fra Hedegårdsskolen i Ballerup, og de bragte sig efter kort tid foran 1-0 ved Mathilde 'Mulle' Gaarn, der fem minutter inde i 2. halvleg var på pletten igen med sin scoring til 2-0. I de sidste sekunder sluttede Julie Høst finalen af med målet til 3-0.

Drengenes kamp begynder kl. 15. De skal møde Marie Kruses Skole fra Farum.