TV der bevæger dig

Til kamp mod kræften i sjældne biler

Jan Østergaard har besluttet sig for at gøre en forskel og tager lørdag kampen op mod kræften i et industriområde i Løsning.

Det var i dag muligt at få en køretur i sjældne biler i Løsning. Et arrangement til fordel for Knæk Cancer. Foto: Thomas Møller, TV SYD

Bike and Cars er en bilklub i Løsning, men lørdag er klubben ramme om noget helt andet.

- Jeg har en moster og to kusiner, der alle har været ramt af kræft, så jeg har haft det tæt inde på livet. Derfor fik jeg idéen til dette arrangement, siger Jan Østergaard.

Sammen med sin kone tilbyder Jan Østergaard i dag gæster en tur i sjældne biler og på motorcykler rundt i Hedensted Kommune. På pladsen kan der købes øl, vand, pandekager og bilplejeprodukter, og hele overskuddet går til Knæk Cancer.

- Knæk Cancer-ugen er jo først sidst i oktober, men vi er nødt til at gøre det nu, for vi tilbyder jo ture på motorcykler og i åbne sportsvogne, siger Jan Østergaard.

Penge til mere forskning

Det er første gang, Jan Østergaard står i spidsen for sådan et arrangement, så han er lidt beskeden i forhold til, hvor mange penge han kan få skrabet sammen til Knæk Cancer.

- Alt over 10.000 kroner er en succes. Bare det, at der kommer flere penge til forskning, er en tilfredsstillelse. Vi skal kræften til livs, siger han.

Hvis alt bliver udsolgt i dag, kan overskuddet godt snige sig op på 30-40.000 kroner oplyser Jan Østergaard.

 

 

 

Mest sete på tvsyd.dk